KİLİS / MERKEZ - Mahmut Atilla Kamil Kudeyt ilkokulu

May

Velilerimize yönelik mutlu ve başarılı çocuk konferansı gerçekleştirilmiştir.

May

Okul müdürümüz Mustafa DALYANOĞLU ve İngilizce öğretmenimiz İbrahim YILMAZ Erasmus 2023-1-TR01-KA121-SCH- 000164549 İşbaşı Gözlem Faaliyeti kapsamında 21-27 Nisan tarihleri arasında Budapeşte Városligeti Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola (Varosliget Macarca-İngilizce İki Dilli İlköğretim Okulu)’ya konuk oldular.

May

Okulumuz 3-A sınıfı öğrencisi Elif KARAMOHOĞLU EQUILIBRIO turnuvasında il birincisi olmuştur.

Nis

Bağımlılıkla mücadele konulu edebi eser yarışmasında okulumuz 4-F sınıfı öğrencisi Muhammed Erdem GÜLNAR ilkokul düzeyinde edebi eser yarışmasında il birincisi olmuştur.

Nis

TBMM'nin açılışının 104. yılı ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

18 Mart

Mrt

İSTİKLAL MARŞI'MIZIN TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ TARAFINDAN MİLLÎ MARŞ OLARAK KABUL EDİLİŞİNİN 103. YIL DÖNÜMÜ...

Okulumuzda bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi.

Okulumuz öğrencileri arasında Equılıbrio turnuvası gerçekleştirildi.